Ridderfeest 4 t/m 7 jaar

Ridderfeest 4 t/m 7 jaar

Voor de stoere ridders en jonkvrouwen is er het perfecte themafeestje. Maak je eigen paard om mee te galopperen, speel in de sensorische hoeken met ridders en katapulten en bouw jullie kasteel in het atelier. 

Tijdens dit feestje wordt er niet alleen iets gemaakt, maar er zullen ook bijpassende activiteiten in thema aangeboden worden in de gymzaal, buiten of in het atelier.

Voor de meisjes is er ook een mogelijkheid om een puntmuts te maken. 

Wil je graag een combi van ridders en prinsessen, dan kan dit natuurlijk ook!

 

 

 

Terug naar blog

2 reacties

Echte aanrader!

Mijn zoon het feestje voor zijn 6de verjaardag hier gevierd en wat hebben alle kinderen genoten.
Heerlijk vrij spelen en knutselen in het atelier. Toen de stokpaardjes klaar waren alle energie eruit met het parcours in de gymzaal.
Top feestje!

Veenstra

Afgelopen woensdag heeft mijn dochter Jolien, die 6 is geworden, haar Ridders en Jonkvrouwen feestje gevierd bij Atelier Zelfdoen samen met 5 vriendjes en vriendinnetjes en haar zusje van 3 en broer van 8. Wat hebben ze genoten! De kinderen konden van alles doen. Lekker creatief bezig zijn, spelletjes doen, eten en drinken en een mooi kasteel bouwen. Genoeg vermaak en ze hebben het allemaal heel leuk gehad. Riëtte maakt er echt een feestje van met de kinderen en zet de jarige goed in het zonnetje.

Timmer

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.